Blogs en tips

In mijn blog deel ik kennis en geef ik praktische tips. Heeft u een vraag over chronische klachten? Stel hem dan aan mij via het contactformulier. Dan krijgt u persoonlijk antwoord van  me. En misschien kunnen we anderen helpen door uw vraag in een volgend blog te beantwoorden.

Goede voornemens!

Goede voornemens!

In de maand januari is het meestal best druk in de sportschool, maar vanaf februari wordt het weer een stuk rustiger. Allemaal goede voornemens die gesneuveld zijn. Zo zonde, want de meeste goede voornemens zijn best … goed.

Lees meer
Chronisch vermoeid na virusinfectie

Chronisch vermoeid na virusinfectie

Afgelopen maand was ik bij een interessante bijscholing van Stichting Orthomoleculaire Educatie over chronische vermoeidheid na een virusinfectie. Hier legde Maartje Wijnhoven meer uit over de processen achter chronische vermoeidheid.

Lees meer
Melk goed voor elk?

Melk goed voor elk?

Meer blogs Melk goed voor elk? Over smaak valt niet te twisten, maar de meeste mensen zijn gek op gerechten die met zuivel zijn...

Lees meer

Een vraag stellen

Stel een vraag:

RBCZ logo