Even voorstellen

Even voorstellen

Jeanette in een notendop

Mijn naam is Jeanette Willighagen en ik ben sinds 2021 mesoloog met mijn eigen praktijk Mesobalans in Delft.

Ik ben opgegroeid in Den Haag en heb vijf jaar in het buitenland talen gestudeerd (Italiaans, Frans en Russisch). Na mijn studie ben ik teruggekeerd naar mijn geboortestad en heb daarna 16 jaar verschillende internationale sales functies gehad in sectoren als diepgevroren vis, apparatuur voor stallen en wijn- en keukenaccessoires. Uiteindelijk ben ik voor mezelf begonnen als (medisch) vertaler.

Zelf ben ik ooit via een osteopaat bij een mesoloog terechtgekomen. Door het behandelplan van de mesoloog ben ik van mijn chronische slapeloosheid, astma en burn-outklachten afgekomen. Ik was al snel heel enthousiast over deze therapie. Je kunt zoveel met de juiste voeding bereiken! Gezondheid wordt hier als één geheel gezien, niet als een verzameling losse onderdelen. Soms is het een hele puzzel, maar ik vind het fascinerend hoe je heel complexe knopen kunt ontwarren door aan één draadje te trekken.

Na vier jaar opleiding aan de Academie voor Mesologie met een jaar cotherapie in het IMC, de kliniek van de opleiding, richt ik me nu met veel plezier op het in balans brengen van anderen!

RBCZ logo